Autor Wątek: Wybór Serwera  (Przeczytany 975 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Koti

• Nowy użytkownik
  • *
Wybór Serwera
« : Luty 04, 2012, 21:43:18 »
Witam, chciał bym się zapytać odnośnie wyboru serwera EU. Gilrain czy Withywindle, który z tych wymienionych polecacie. Na, którym gra się lepiej, czy dużo ludzi gra, można też zwrócić uwagę na ilość Polaków. Jeszcze możecie mi zaproponować inny serwer tylko byle nie RP i Snowbourn. Jeżeli chodzi o postać jaką będę grał to będzie Hunter.

Z góry dzięki ;)

Offline Forfiter

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Wybór Serwera
« Odpowiedź #1 : Luty 05, 2012, 00:18:50 »
Na WW sa 2 polskie kinshipy Bastion oraz Szwagry. Dodatkowo mozna spotkac kilku polakow w "zagramanicznych" kinshipach.
Jezeli chodzi o Gilrian to niestety nie jestem w stanie powiedziec ile naszych rodakow tam gra. Sam jestem graczem serwera Withywindle i zachecam do zasilenia szeregow Bastionu ktory jest najstarszym i najwiekszym polskim kinem na tym serwerze. Mimo tego ze Lotro w ostatnim czasie przezywa kryzys (brak prawdziwego endgame robi niestety swoje) staramy sie regularnie raidowac na smoku i sarumanie.
Jezeli mialbys jeszcze jakies pytania to pisz smialo :)

Offline Milordo

• Aktywny użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 : Luty 05, 2012, 14:42:23 »
z czystej ciekawości... dlaczego nie snowbourne?

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #3 : Luty 05, 2012, 15:53:07 »
Na Snowbourn są zbyt wysokie standardy, nie każdy może im sprostać.  ;D
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie

Offline Koti

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 : Luty 05, 2012, 16:02:54 »
Nie snowbourne, ponieważ grałem tam i nie mam zamiaru wracać, za dużo dzieciaków lata, przynajmniej takich spotykałem ciągle na swojej drodze. Nie chce, żeby 3\4 rozmowy było o tym jaki to ktoś jest super w tej grze, bo to jest żenujące. Kozaczy itemami do niskich poziomów... Chce spróbować czegoś innego niż snowbourne

Offline Huriel

• Moderator Naczelny
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • KoHaniutka of Twierdza
    • Twierdza
« Odpowiedź #5 : Luty 05, 2012, 19:45:01 »
Jesli szukasz polskich kinshipów na tych serwerach, to proponuje wejść na global chat tamże i zapytac po prostu jakie są i czy rekrutują.

My hovercraft is full of eels
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."
+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
Terry Pratchet
www.twierdza.org.pl

Offline Shemsu-Hor

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #6 : Luty 05, 2012, 20:46:15 »
Na Snowbourn są zbyt wysokie standardy, nie każdy może im sprostać.  ;D

Przyznaję, ubawiłem się setnie :D

Offline Forfiter

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #7 : Luty 05, 2012, 23:53:32 »
i mysle ze z tego powodu kolega nie chce grac na Snowburnie  8)

Offline Milordo

• Aktywny użytkownik
  • *
« Odpowiedź #8 : Luty 06, 2012, 13:54:01 »
Ja gram na Snowbourne i musze sie z toba zgodzic w 100% ze dzieciakó dużo (jezeli chodzi o polaków)... ale po to sie wybiera taki kinship gdzie graja "starsi" i wtedy problem sie rozwiazuje. A jak wybrałes Kin gdzie co drugi ma 15 lat i jedynym sposobem zaimponowani innym jest rzucenie Kur*** na czacie lub cos w tym rodzaju - nic dziwnego ze sie zraziłes.
To nie wina Serwera - tylko ludzi na jakich trafiłes... Zmienisz serwer - trafisz na to sam, wczesniej czy później.

Offline Saw

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #9 : Luty 06, 2012, 14:14:05 »
No na SNB community prawie jak w wowie na BLu ...  :-X  ale tak jak ktos wyzej zauwaznaczyl szuka sie normalnej gildi w ktorej graja starsze osoby (co i tak nie gwarantuje ze beda madrzejsi od tych f2p neo kidow) mam 2postacie na laurelin i snb , teraz wrocilem i siedze na laurelin i bylem bardzo mile zaskoczony , sa 2polskie kin'y z tego co sie dowiedzialem ale co najwazniejsze RP dalej tam zyje jak i raid kiny ,

ja osobiscie od lat trzymam sie z daleka od pure PL gildi , nie lubie grac z polakami w 80% to bydlo
AMD Phenom x4 965 BE , Asus Radeon HD 6970 ,4x2Gb Geil 1600mhz

Element Zero

Offline Earedhil

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #10 : Luty 06, 2012, 14:19:57 »
Zachecam do sprobowania na Eldarze, bardzo dojrzale community.
Risen - [EN] Eldar

Offline ruda.maupa

• Moderator Naczelny
  • Zaawansowany użytkownik
  • *
  • Sméagol's Twisted Sister
    • Mój profil MyLotRO
« Odpowiedź #11 : Luty 06, 2012, 16:37:30 »
Nie ma takiego serwera jak Snowbourne....
Operatorka Śmietnika. ~[r.m]

Bealocwealm hafað fréone frecan forth onsended
giedd sculon singan gléomenn sorgiende
on Meduselde þæt he ma no wære
his dryhtne dyrest and mæga deorost.
Bealo...

Offline joma666

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #12 : Luty 06, 2012, 19:32:10 »
Na serwie Gilrain funkcjonuje polski kin, w sporej przewadze ludzie dorosli, żonaci, mężaci, dzieciaci itd;] kin rajduje, aczkolwiek nie ma jakiegos strasznego grindu i cisnienia, jest troche osob grajacych casual'owo. Strona kinu http://www.gwardialotro.pl/

Offline Koti

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #13 : Luty 09, 2012, 21:07:43 »
Pograłem na Gilrain oraz Withywindle i stwierdzam, że obydwa serwery są dobre ;) dalej mam dylemat :D ale chyba wybiorę Gilrain. Dzięki za pomoc tym, którzy się wypowiedzieli.

Offline Termit

• Nowy użytkownik
  • *
Serwer
« Odpowiedź #14 : Luty 17, 2012, 00:24:44 »
Chciał bym się zapytać o wybór serwera. Waham się między Withywindle i Gilrain. Nie ważne ile gra i czy są Polacy. Interesuje mnie ogólna ilość graczy na tych serwerach oraz to na, którym z tych serwerów jest bardziej rozbudowany rynek rzeczy (tanie\drogie rzeczy, dużo\mało itd..) no i oczywiście na, którym z tych serwerów będzie łatwiej grać.