Autor Wątek: Siege of Mirkwood..  (Przeczytany 1362 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Abumerion

• Nowy użytkownik
  • *
Siege of Mirkwood..
« : Marzec 11, 2010, 11:51:37 »
Witam, pytanie trochę glupie, ale już nie moge.
Wbiłem 60 lvl moim Hunterem i czas na kupno SoM, tylko gdzie?
na allegro nie ma, byłem  w empiku tez nie ma, w media markcie nie ma.
Szukałem wszędzie nawet na ebayu nie ma.
ale pamiętam jak miałem 55 lvl to patrzyłem i bylo..
Doradzcie gdzie mogę kupić dodatek siege of mirkwood.

Offline matijas114

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Siege of Mirkwood..
« Odpowiedź #1 : Marzec 11, 2010, 12:56:07 »
Musisz wejsc https://cogaccounts.codemasters.com/ Nastepnie zalogowac sie na swoje konto i jak juz to zrobisz na dole pedziesz mial opcje "upgrade Game" no i dalej juz cheba sobie poradzisz

Offline Abumerion

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 : Marzec 11, 2010, 13:02:06 »
Niestety nie posiadam konta w paypalu.
Mogę tylko zrobic przelew pocztą/bankiem; więc ten sposób odpada, potrzebuje coś na wzór ebaya/allegro. Sam CD KEY.

Offline Gwen

• Administrator
  • VIP
  • *
« Odpowiedź #3 : Marzec 11, 2010, 15:09:50 »
Na konto PayPal mozna robic normalne przelewy bankowe.  Zakladasz konto PayPal, przelewasz na nie pieniadze i placisz...
Jak pokazuje praktyka, cos na wzor allegro/ebay nie jest idealnym rozwiazaniem, jak poszukasz troche znajdziesz tematy o tym, ze z tak kupionymi kodami moga byc problemy.
Jedynym, oficjalnym, supportowanym przez CM sposobem kupna tego dodatku jest zakup przez upgrade swojego konta.

Offline nazgul82

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 : Marzec 11, 2010, 18:30:57 »
Ja swojego SoM nabyłem niecałe 2 miesiące temu na allegro u tego użytkownika http://allegro.pl/show_user.php?search=gamecodes . W tej chwili nie ma SoM , ale prowadzi też ten sklep http://www.gamecodes.pl/ na którym SoM jest i można za niego łatwo zapłacić jak ma się konto np. w mBanku - sam klucz przychodzi od razu na maila. Najlepiej spytaj się u tego sprzedającego czy mają klucze do SoM i jak się upewnisz że mają to kup :) . U mnie zadziałało :)
Gwardia - jedyny polski kin na Gilrainie. Zainteresowany ? Napisz do mnie.
Marcint - Guardian lvl 65 - kin Gwardia
Orthon - Champion lvl 65 - kin Gwardia
Marcinka - Mini lvl 65 - kin Gwardia

Offline Gary

• Nowy użytkownik
  • *
  • HeadAdmin JarGames
    • JarGames
« Odpowiedź #5 : Marzec 26, 2010, 09:18:55 »
Sorry że robię off-topic ale mam pytanie jeśli nie kupie wszystkich dodatków tylko np.

Lord of the Rings Online + Mines of Moria to będę mógł grać ?? czy muszę mieć wszystkie dodatki ?
„Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie jesteś chory psychicznie.”
„Pomysły to nie puszki po napojach. Recycling jest do dupy.”
„Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne.”

Offline Elenal

• Moderator Globalny
  • Weteran
  • *
« Odpowiedź #6 : Marzec 26, 2010, 09:34:42 »
Można grać nawet na samym Shadows of Angmar. Ale wtedy nie mamy dostępu do nowych klas i terenów dodanych w tych dodatkach. A żeby uprzedzić pytanie które może się pojawić potem to podczas instalacji nawet samej podstawki pobierane sa pliki wszystkich dotychczasowych dodatków i updatów po to, żeby przykładowo widzieć zbroję kogoś kto dodatek posiada.
W prywatnej wiadomości jaką do mnie wysyłasz może znaleźć się przykładowo komplement pod moim adresem a nie pytanie, którego miejsce jest na forum.

Offline Tarandil

• Aktywny użytkownik
  • *
« Odpowiedź #7 : Marzec 26, 2010, 12:23:03 »
Abumerionie zawsze pozostaje Ci poproszenie znajomego o wykonanie upgradeu konta.