Autor Wątek: Wątpliwości odnoszące sie do F2P  (Przeczytany 11673 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Elenal

• Moderator Globalny
  • Weteran
  • *
Odp: Wątpliwości odnoszące sie do F2P
« Odpowiedź #210 : Grudzień 30, 2010, 20:33:10 »
Mój kod niestety nie zostaje przyjęty co przeczuwałem. Jak na razie ze strony sprzedającego nie ma odzewu.
Dodatkowo mój Warden zablokował się gdzieś w czeluściach wejścia do Morii co poskutkowało przefarbowaniem całego na czerwono i złowrogim komunikatem character unavailable. Dołączam więc do ludzi, którzy na forum codemasters zapisali w tej sprawie 58 stron.
W prywatnej wiadomości jaką do mnie wysyłasz może znaleźć się przykładowo komplement pod moim adresem a nie pytanie, którego miejsce jest na forum.

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany

Offline Ulriel

• Zaawansowany użytkownik
  • *

Offline Neqrim

• Darczyńca
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #213 : Grudzień 31, 2010, 10:19:37 »
Ja zawsze kupowałem prepaidy na www.offgamers.com i wszystko było ok. Teraz z czystej ciekawości zalogowałem się do tego sklepu, aby sprawdzić czy dalej oferują prepaidy no i niestety nie ma, ale za to pojawiły się Lord of the Rings Online (LOTRO) -Ultimate Game Card Code [EU]. Możliwe, że są to jakieś zamienniki. Z racji tego że mam lifetima, to nie mogę sprawdzić instrukcji postępowania w przypadku zakupu tego produktu. Oto link do tych kart

http://www.offgamers.com/lord-of-the-rings-online/lotro-eu/lotro-cd-key-c-2167-2788-2209.ogm

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #214 : Grudzień 31, 2010, 19:25:27 »
http://www.offgamers.com/lord-of-the-rings-online/lotro-eu/lotro-cd-key/lotro-60-days-game-time-card-eu-cp-34322.ogm

W tym sklepie maja pre paidy i to w dosć dobrej cenie. Te ultimate to albo Podstawka, Podstawka +moria, podstawka+moria +som   lub packi z TP.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2010, 19:28:12 wysłana przez Warhammeron »