Autor Wątek: Rise of Isengard  (Przeczytany 328 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline royan

• Nowy użytkownik
  • *
Rise of Isengard
« : Wrzesień 27, 2011, 21:03:43 »
Jakie są wasze doświadczenia z rise of isengard

Offline mundek

• Ekspert
  • *
Odp: Rise of Isengard
« Odpowiedź #1 : Wrzesień 29, 2011, 07:06:20 »
spedzilem kilka godzin, dosyć szybko wbiłem 2 lvle. ogólnie źle nie jest, choć z drugiej strony czuć, że to to samo, co było wcześniej. dojazd do 1 osady, branie kilka questów, robienie ich, oddawanie, branie kolejnych robionych w tym samym obszarze, itd. itd. zmiana obszaru i od początku. ale pomimo tej monotonii gra mknie do przodu. niestety boję się, że za tydzien jak wbiję maxa znów zaczną się pomruki rozczarowania, że dodatek okazał się za krótki. a może to ja wprawiłem się sprawnym kończeniu wątków fabularnych w mmorpgach.

Snowbourn, Hobbiton, Cotstream, Harrow Road 3

Offline dudaplx2

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 : Wrzesień 29, 2011, 14:22:30 »
Ja zrobiłem sobie mały spacerek i zawędrowałem do Isengardu ;D:

Ogólnie lokacje mi się bardzo podobają, zobaczymy później co z questami :D

P.S. Zobaczcie na mój lvl ;D

Offline mundek

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #3 : Wrzesień 30, 2011, 21:30:41 »
dzis doszedlem do Dunboga - takie moczary podobne do tych, gdzie Smeagol oprowadzal Froda B. i Samwise'a G. nawet klimatyczne wizualnie. Ogolnie krajobrazy przednie na full detalach, ale monotonia questow niestety daje sie we znaki. 1 oboz, 2 oboz, 3 oboz wszedzie taki sam schemat. a do tego idiotyzmy, ktorych turbine naprawic nie potrafi, np. quest na zbieranie blotnych kulek (Mud Ball) albo żabich nóżek. na pewno tego typu questy przechylą szalę zwyciestwa w walce z sarumanem. póki co 8h ogólnie z lotrem i 4 lvle wbite i cieszy mnie fakt, ze nie mam wiecej czasu, bo juz bym mial 75.

Snowbourn, Hobbiton, Cotstream, Harrow Road 3