Autor Wątek: Rise of isengard  (Przeczytany 13611 razy)

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
Odp: Rise of isengard
« Odpowiedź #30 : Czerwiec 07, 2011, 17:54:34 »
Chyba support i ticket...  Jak znajdziesz rozwiązanie daj znać.
http://forums.lotro.com/showthread.php?399962-Where-is-my-unlock-code-!
Powinieneś dostać kod na meila i wtedy go aktywować ( na koncie )

http://forums.lotro.com/showthread.php?399981-Purchased-Rise-of-Isengard-and-activated-now-have-two-subs-!
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 18:06:00 wysłana przez Warhammeron »

Offline Aertyon

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #31 : Czerwiec 07, 2011, 18:02:29 »
Kod dostałem, aktywacja poszła dobrze, tyle że utworzyło mi drugie konto z Premium, na Vipie nie mam dodatku a na Premium mam...dziwne trochę. Trzeba czekać, bo na stronie turbine account jest maintenance. Zobaczę później czy tam można pozmieniać...

Offline Gwen

• Administrator
  • VIP
  • *
« Odpowiedź #32 : Czerwiec 07, 2011, 20:33:42 »
Bo stworzyles nowe konto, zamiast dodac kod do swojego starego... Pozmieniac tu nie da sie nic i nie wiem czy support laskawie zgodzi sie polaczyc obydwa konta.
Najlepiej poprostu czytac dokladnie, bo kazdy krok procesu jest dokladnie opisany.

Offline Wodzus

• Zaawansowany użytkownik
  • *
« Odpowiedź #33 : Czerwiec 08, 2011, 09:02:39 »
Narzekamy i narzekamy, ale trzeba przyznać że robi się coraz lepiej. Trailer fajny, fotki i pre order legendary kozacki. Dzisiaj mam urodziny może sobie sprawie prezent :)
Wiem jestem wszędzie!!

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #34 : Czerwiec 08, 2011, 13:05:40 »
Wodzu, wydasz 50$, później zbluzgasz kogoś na czacie i znów cie zbanują :D

Offline puszatek

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #35 : Czerwiec 08, 2011, 13:46:51 »
Nie rozumiem tego zachwytu nad trailerem. Ja wiem że to subiektywna kwestia, ale dla mnie jest on co najwyżej średni. I to pod każdym względem. Jak obecnie mogą wyglądać zapowiedzi MMO, wystarczy popatrzeć na filmy promujące SW TOR. Nie wierzę że WB nie stać na zrobienie porządnej animacji o której pisały by serwisy growe (bo o tym trailerze to nikt się nawet nie zająknął). Już intro do SOA wygląda lepiej (a swoje lata ma).
Btw: U Was też znacząca część serwera biega w nowych szmatkach i galopuje nowymi konikami?
"Błogosławione poczucie, że czasem mogę się mylić"

Eldar - Strażnicy Amon Sul

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #36 : Czerwiec 08, 2011, 13:55:36 »
Sądzę ,że z 40-50% populacji na każdym serveie kupiło (już) pre order za 40 or 50$ . Niby gra 2 mln , jak kupi preorder 1/4 to kasę dostana ogromną styknie na produkcje i utrzymanie tego co jest na 2-3 lata.
(pewnie  i tak większość z tego przejmie WB). Zgarnią od 20 do 40 mln, a jeśli kupi pre order połowa grających to kasa ta x 2. A co do filmiku to żadna rewelacja, imo powinni całkowicie z nich zrezygnować (o ile wiem robią to firmy zewnętrzne i jest to dość drogie) Dla mnie wystarczyłyby jakieś rysunki(ryciny z prostymi animacjami) Za te pieniądze włożone w taka animacje pewnie była by szansa na 1-2 dodatkowe krainy ...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 13:58:17 wysłana przez Warhammeron »

Offline wedka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #37 : Czerwiec 08, 2011, 14:55:19 »
Jak to jest z quest packami i krainami w przypadku wersji Legendary? Z tego co wyczytałem, dostęp do nich dostaje się dopiero w dniu oficjalnego startu RoI, czyli bodajże 27.09. Może ktoś mnie oświecić?

Btw, witam wszystkich na forum, to mój pierwszy post;)

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #38 : Czerwiec 08, 2011, 15:09:37 »
Według mnie dostajesz dostęp od razu tak jak pocekt i reszte bonusów. 27 dostaniesz dostęp do Isengardu. Na 100 % ci nie potwierdzę(nikt ze znajomych nie ma free czy premium) Na forum jest temat ,że cześć osób nie dostało np mirkwooda i jakiegoś quest packa. Nie widziałem tematu ,że nie dostali nic (chyba ,że nie wpisali prawidłowo kodu)

Wygląda na to ,że jest tak jak opisałem:
No, the RoI Legendary package includes the Moria and Mirkwood Quest Packs only.

It does not include RK/Warden classes, the two additional character slots or the skirmish trait increase.

That said, it's still an exceptional deal if you don't have all those quest packs yet.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 15:11:51 wysłana przez Warhammeron »

Offline puszatek

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #39 : Czerwiec 08, 2011, 15:40:12 »
Potwierdzam, bo sam zakupiłem wersję legendarną a obecnie korzystam z premium. Zarówno Trollshaws jak i Eregion są odblokowane (resztę qp w formie dodatków już posiadałem).

Ja bym bronił filmików, bo mimo wszystko mam słabość do dobrych animacji i choć w WOW-a nie gram od dawna, zawsze śledzę nowe "intra". Tak samo nie zamierzam grać w SW TOR, ale filmy reklamowe cieszą moje oczy. Lotro ma potencjał, dobrą fabułę, a dobry trailer potrafi niesamowicie zainteresować grą, skłonić wielu do spróbowania. WB stać na o wiele więcej, posiada wszystkie możliwe licencje odnośnie świata wykreowanego przez Tolkiena, więc mogli by się postarać. Wystarczy obejrzeć chociażby trailer LotR: War in the North z tegorocznych E3, żeby zobaczyć diametralną  różnicę.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 15:44:26 wysłana przez puszatek »
"Błogosławione poczucie, że czasem mogę się mylić"

Eldar - Strażnicy Amon Sul

Offline Nevsanga

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #40 : Czerwiec 08, 2011, 16:23:52 »
Jak kupowaliście ten dodatek, jak wchodzę na stronę http://isengard.lotro.com/purchase.php i daje buy now to mam możliwość zakupu tylko jako nowy użytkownik

Offline Gwen

• Administrator
  • VIP
  • *
« Odpowiedź #41 : Czerwiec 08, 2011, 16:33:35 »
Kazdy tak ma, tu chodzi o uzytkownika sklepu, nie Turbine, koniec koncow dostajesz kod, ktory nalezy wklepac na swoim koncie Turbine.

Offline Nevsanga

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #42 : Czerwiec 08, 2011, 16:40:27 »
wolałem zapytać bo tu ktoś pisał że kupił to na nowe konto :)

Offline Gwen

• Administrator
  • VIP
  • *
« Odpowiedź #43 : Czerwiec 08, 2011, 16:49:02 »
Bo przy wpisywaniu tego klucza, mozna utworzyc nowe konto jesli sie nie uwaza co robi ;).
Jesli najpierw zalogujesz sie na konto Turbine a potem dodasz kod, a nastepnie dolaczysz dodatek do juz istniejacej subskrybcji (zamiast tworzyc nowa) to wszystko bedzie w porzadku.

Offline dudaplx2

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #44 : Czerwiec 08, 2011, 19:03:38 »
Mam pytanie: zamówiłem sobie legendary i i na końcu kliknąłem Buy Now (nie czytając tego, co było napisane) i przekierowało mnie na stronkę Pay Pala. Jest jakaś możliwość sprawdzenia tego???