Witam użytkowników forum ,
To mój pierwszy post , ale mam nadzieję ,że wybrałem dobry temat na uzyskanie informacji na temat RoI . W Lotro grałem przez kilka miesięcy po premierze i dopiero kilka dni temu postanowiłem dać tej grze jeszcze jedną szansę . Założyłem nowe konto , wybrałem postać , jak na razie jestem bardzo zadowolony z spędzanego czasu przy tej grze .
Dziś doszedłem do wniosku ,że warto zainwestować w grę i postanowiłem nabyć RoI Legendary , ponieważ cytując "najlepsza oferta dla raczkujących" - czyli mnie - jednak nie do końca rozumiem działanie tego dodatku .
Może żeby nie zanudzać i nie powielać to co jest wiadome , chciałbym zapytać was , czego jeszcze będzie mi brakowało na koncie , po zakupie tego dodatku ?
Chodzi mi o takie rzeczy , jak blokada na złoto , nowe krainy , questy , instancje , raidy , "traity" (chyba tak to się piszę) innymi słowy za co jeszcze będę musiał zapłacić , żeby bawić się tą grą od 1 - 75 lvlu razem z wami .
Chciałbym również uzyskać informacje , czy po zakupie RoI , moje konto to ViP czy Premium , czy może nadal F2P ?
Oraz czy bonusy w postaci wierzchowca i outfitów są dla każdej nowej postaci jaką stworzę
Pozdrawiam Serdecznie !