Autor Wątek: Rise of isengard  (Przeczytany 13611 razy)

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2011, 18:43:01 wysłana przez Warhammeron »

Offline Ensares

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Rise of isengard
« Odpowiedź #286 : PaĹşdziernik 01, 2011, 05:29:56 »
Witam, mam pytanie odnośnie RoI. Słyszałem, że wraz z wejście dodatku będzie możliwość wejścia do Etten graczom f2p/premium po stronie freepów czyli własną postaci za TP, czyli jakoby odblokowania sobie etten. Czy to prawda i gdzie w lotro store mogę to znaleźć bo nie rzuciło mi się to w oczy.

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #287 : PaĹşdziernik 01, 2011, 09:18:17 »
Nieprawda.
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie

Offline Annholy

• Aktywny użytkownik
  • *
« Odpowiedź #288 : PaĹşdziernik 01, 2011, 10:30:58 »
Jako free/premium można grać jedynie reaverem, ale też nie do końca za darmo. Jestem premium graczem i pierwszą rzecz którą zauważyłem po stworzeniu Orclandogloom'a były zablokowane w większości trait sloty z ładnym znaczkiem Lotro Store (odblokowanie każdego kosztuje 95tp). Przyznam, że levelowanie rk wciągnęło mnie na tyle, że nie mam na razie czasu/ochoty żeby wypróbować stronę creepów, więc nie wiem co jeszcze jest tak nie do końca "za darmo" w odświeżonym pvmp.
« Ostatnia zmiana: PaĹşdziernik 01, 2011, 10:32:39 wysłana przez Annholy »
Michobur, nieślubny syn Bombura ale szczuplejszy!
Michogar, zapchlony sługa Angmaru!

Offline luki251

• Aktywny użytkownik
  • *
« Odpowiedź #289 : PaĹşdziernik 31, 2011, 21:39:25 »
Wszedłem sobie ostatni po dosyć długim czasie na lotro. Strasznie mi się spodobały te wdzianka z RoI takie jak te:

Wiem że są to cosmetic za questy w Dunlandzie (jeżeli nie to mnie poprawcie) . Moje pytanie jest następujące: czy są one przywiązane do postaci i czy można je od kogoś kupić?

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #290 : PaĹşdziernik 31, 2011, 23:23:09 »
To sa normalne itemy za qesty , nie da sie ich trade'owac , nie sa to cosmetic ity , maja normalne statystyki , i sa oddzielnymi partami , buty,spodnie,klata,scholder,head,glove'sy

tak wygaldaja juz pierwsze nagrody z dunlandu(żółte)
AMD Phenom x4 965 BE , Asus Radeon HD 6970 ,4x2Gb Geil 1600mhz

Element Zero

Offline Shejdi

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #291 : Listopad 03, 2011, 10:27:13 »
Witam użytkowników forum ,

To mój pierwszy post , ale mam nadzieję ,że wybrałem dobry temat na uzyskanie informacji na temat RoI . W Lotro grałem przez kilka miesięcy po premierze i dopiero kilka dni temu postanowiłem dać tej grze jeszcze jedną szansę . Założyłem nowe konto , wybrałem postać , jak na razie jestem bardzo zadowolony z spędzanego czasu przy tej grze .

Dziś doszedłem do wniosku ,że warto zainwestować w grę i postanowiłem nabyć RoI Legendary , ponieważ cytując "najlepsza oferta dla raczkujących" - czyli mnie - jednak nie do końca rozumiem działanie tego dodatku .

Może żeby nie zanudzać i nie powielać to co jest wiadome , chciałbym zapytać was , czego jeszcze będzie mi brakowało na koncie , po zakupie tego dodatku ?

Chodzi mi o takie rzeczy , jak blokada na złoto , nowe krainy , questy , instancje , raidy , "traity" (chyba tak to się piszę) innymi słowy za co jeszcze będę musiał zapłacić , żeby bawić się tą grą od 1 - 75 lvlu razem z wami .

Chciałbym również uzyskać informacje , czy po zakupie RoI , moje konto to ViP czy Premium , czy może nadal F2P ?

Oraz czy bonusy w postaci wierzchowca i outfitów są dla każdej nowej postaci jaką stworzę :)

Pozdrawiam Serdecznie !
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2011, 11:18:57 wysłana przez Shejdi »

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #292 : Listopad 03, 2011, 12:04:19 »
bonusy sa dla kazdej postaci , masz wyraznie napisane co wchodzi w sklad dodatku , czyli krainy 1-75(spokojnie wbijesz na nich max lvl) status konta zmieni sie na premium i bedziesz mial 3sloty na postacie , takie rzeczy mount skill , gold cap , traity ,sharowany bank , przewozy itd itd. bedziesz mial zablokowane , wiec najlepiej kupic legendara + 30dni VIPa majac VIPa odblokuja ci sie na kazdej postaci te wszsytkie bzdety i beda odblokowane nawet po skonczeniu sie VIPa , ale to juz bedziesz mogl spokojnie grac end game i olac placenie , poki co ,

PZDR ,V!
AMD Phenom x4 965 BE , Asus Radeon HD 6970 ,4x2Gb Geil 1600mhz

Element Zero

Offline Shejdi

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #293 : Listopad 03, 2011, 12:47:00 »
Zrozumiałem i bardzo dziękuję za wytłumaczenie ;)

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2011, 13:00:11 wysłana przez Shejdi »

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #294 : Listopad 03, 2011, 13:46:09 »
Tak jak napisał Saw  wykup vipa na miech, załóż tyle postaci ile możesz (może kiedyś będziesz chciał nimi grać, a odblokujesz im wszystko co jest normalnie zablokowane).