Autor Wątek: Rise of isengard  (Przeczytany 13611 razy)

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
Odp: Rise of isengard
« Odpowiedź #15 : Czerwiec 07, 2011, 12:14:07 »
Prawdopodobna data wydania dodatku : 11.11.11 (27.09.2011 oficjalna data) Jutro na targach E3 ma być info odnośnie Lotro.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 15:49:13 wysłana przez Warhammeron »

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #16 : Czerwiec 07, 2011, 12:20:40 »
No wlasnie przeczytalem na forum warner-ow , anyway data Skyrim :P

Moze wkoncu jakis gameplay, pewnie nowy trailer na silniku gry , dzieki migracji bedziemy mieli dostep do BETY (oby)

http://forums.lotro.com/showthread.php?396544-E3/page5

z tym 11.11.2011 to chodzilo im o Skyrim nie lotro
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 13:27:06 wysłana przez Saw »
AMD Phenom x4 965 BE , Asus Radeon HD 6970 ,4x2Gb Geil 1600mhz

Element Zero

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #17 : Czerwiec 07, 2011, 14:39:24 »
No i ruszyla maszyna !!!!

/0/]http://isengard.lotro.com/#!prettyPhoto[pp_gal2]/0/

nowy trailer ! i screeny

Data premiery 27listopada

Wkoncu zajebsicie wygaldajace wdzianka/armory no i konie z Rohanu
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 14:44:10 wysłana przez Saw »

Element Zero

Offline Ksh

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #18 : Czerwiec 07, 2011, 14:56:10 »
A nie 27 września? Przynajmniej tak jest na oficjalnej stronie.

Zawartość zapowiada się dobrze. Ceny za ten dodatek też nie są złe. Tym bardziej, że dostajemy dużo bonusów w tym na przykład 1000 tp. Jak za ok. 120 zł za wersję Heroic to nieźle.

Offline Riszda 55

• Użytkownik
  • *
  • jestem nowy i młody
« Odpowiedź #19 : Czerwiec 07, 2011, 15:12:47 »
Tak we wrześniu.Już nie mogę się doczekać! ;D

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #20 : Czerwiec 07, 2011, 15:28:37 »
Powiem wam bajer ze jezeli juz teraz zakupicie heroica to dostaniecie ten outfit rohanu +1k tp + mounta instantowo :D i dodatek odrazu sie przypisuje do konta juz na przyszlosc

kuzwa kumpel ma master carda i mu przeszlo , mi inteligo nie chce cos trybic, wrrrrrrrr!

Element Zero

Offline puszatek

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #21 : Czerwiec 07, 2011, 15:44:37 »
Przyznam iż bardzo sprytne posunięcie ze strony Turbine. Wydanie Legendarne wygląda naprawdę legendarnie, tylko że...  Dodatkowe qp dostaniemy zapewne dopiero z premierą gry, do tego czasu każdy kto jeszcze tego nie zrobił, zdąży dojść do Morii 5 razy i zamiast czekać i tak kupi ją za TP. Następnie w oczekiwaniu na Isengard, dokupi sobie Mirkwood, żeby nie odstawać od innych..

Saw orientujesz się może czy ten Mount ma jakieś specjalne statystyki czy tylko kosmetycznie różni się od dotychczasowych?

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 15:47:16 wysłana przez puszatek »
"Błogosławione poczucie, że czasem mogę się mylić"

Eldar - Strażnicy Amon Sul

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #22 : Czerwiec 07, 2011, 15:51:28 »
Te all dodatki i questpacki jak przedplacisz dostaniesz od razu na 99,9% Identylko było z Mirkwoodem w us jak pamiętam do kupienia Soa + moria za 9,99$, Co do mountów i itemów  to tylko wygląd  ot kosmetyczne itemy (ale look fajny)

Rise of Isengard                                 Legendary $49.99   Heroic $39.99   Base $29.99
Isengard Horses* (Mount of the Gap)   All 3 colours   Choice of 1 colour   Red colour
Matching Isengard Armour*                   All 3 colours   Choice of 1 colour   
1,000 Turbine Points                                     x                        x   
The Path of the Fellowship Region Quests      x      
Mirkwood Region Quests                                     x      
'Guard of the Isen' Title*                                     x                        x                           x
Pre-Purchase between 6/6/11 - 9/26/11 to receive the following in-game bonuses and items
Immediate delivery/use of Isengard Horse     x                        x                           x
Immediate delivery/use of Isengard Armour     x                        x   
Exclusive Isengard Cloak                                     x                        x                           x
Free 25% XP Boost*                                     x                        x                           x
Preferred Beta Access     x                        x                           x
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 16:03:20 wysłana przez Warhammeron »

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #23 : Czerwiec 07, 2011, 15:55:25 »
Mount ma 100morali i speed 62% , nic specjalnego ale wyglada bosko ... roznica jest w wygladzie i to bardzo duza , odrazu mozna porownac model do starych mountow i widac ze maja duzo wiecej polygonow :)

Element Zero

Offline puszatek

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #24 : Czerwiec 07, 2011, 15:57:44 »
Dzieki Saw i Warhammeron. No to Legendarna edycja jest Legendarna. Jeżeli ktoś jeszcze nie kupił poprzednich qp, to teraz "rozsądnym" kosztem może mieć wszystkie dodatki, + Eregion i Trollshaws, za te tysiąc tp można sobie dokupić Evendin albo Enedwaith i spokojnie można grać na premium.
"Błogosławione poczucie, że czasem mogę się mylić"

Eldar - Strażnicy Amon Sul

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #25 : Czerwiec 07, 2011, 16:25:55 »
Pre order itemy(mounty) będą dostępne tylko w preorderze nie pojawią się w sklepie w późniejszym czasie.   Z bonusem 25% xp taka kicha ,że to jest pocekt bez statów dla każdej stworzonej postaci.

Don't count on buying the mounts and cosmetics at a later date. They are only available in the pre-order.
http://forums.lotro.com/showthread.php?399948-Lifer-dilemma
No i taki niby wypasik ,że każdy stworzony nowy alt dostanie np 3x mounty, sety i płaszcze + pocket. Imo przyspieszy to lev up i zwiedzanie od 5 lev w górę.

Ciekawostka :D
Znam datę wyłaczenia całkowicie serverów lotro : Pending Cancellation: June 1, 2061
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2011, 16:32:47 wysłana przez Warhammeron »

Offline Saw

• VIP
  • *
« Odpowiedź #26 : Czerwiec 07, 2011, 17:16:45 »
Najfajniejsze jest to ze odkad Warner Bross ma Turbine to promocja gry wskoczyla na inny lvl , wczesniej byly jakies kiczowate trailery , teraz to jakos wszsytko fajniej wygalda i nie smierdzi takim kiczem , zobaczymy jak jutro bedzie to wygladac na targach E3 , ale widzac jak beda promowac LOTR war in the north to i z Lotro nie bedzie zle.

Element Zero

Offline Pantharantha

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #27 : Czerwiec 07, 2011, 17:25:39 »
super fajnie tyle że mogli by zainwestować w support po przeprowadzeniu migracji ... wy się cieszycie a około 10% byłych graczy z europy nadal nie może grać ... Ale Dodatek Super mimo wszystko :D
Wesoła Kompania

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
« Odpowiedź #28 : Czerwiec 07, 2011, 17:37:57 »
Problemy rożne ma chyba więcej ludzi stawiam tak na 20-30%

Offline Aertyon

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #29 : Czerwiec 07, 2011, 17:40:22 »
A ja mam pewien problem...mianowicie sprawiłem sobie wersję Legendary nowego dodatku, wszystko było by fajnie ,gdyby nie to, że zostało mi stworzone dodatkowe konto w grze. Gdy uruchamiam klienta ,po wpisaniu hasła mam do wybrania subskrypcje EU Sub i My LOTRO, na EU mam swoje postacie i brak dodatku, za to na My LOTRO dodatek, ale bez postaci! Wie ktoś jak tą sprawę rozwiązać?