Autor Wątek: Co dalej ?  (Przeczytany 652 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rizzen

• Nowy użytkownik
  • *
Co dalej ?
« : Sierpień 20, 2011, 21:41:49 »
Witam. Dobijam do 15 lvl i mam do Was pytania :

1.Czy jak kupię riding skill to będę miał konia na zawsze, gdzie mogę go kupić ?
2.Nie gram zbyt często w Lotro, tym bardziej, ze zbliża się rok szkolny, na co polecacie zbierać kasę, na quest packi czy vip'a ?
3. Jeżeli quest packi, to jaki/jakie wybrać. Czy będzie mi się bardziej opłacać kupić quest pack za 3 k czy każdy po koleji ?

Pozdrawiam : )

Offline Ferin1

• Użytkownik
  • *
Odp: Co dalej ?
« Odpowiedź #1 : Sierpień 20, 2011, 22:06:23 »
1. Riding skill kupujesz w lotro store(jeden na postać) ale konia musisz osobno w Hengcaster farm na północy bree
2. Quest packi kupujemy za turbinki więc nie rozumiem pytania...vipa kupujesz za pieniądze - quest packi za turbine points. Za miesiąc VIP dostajesz 500 tp czyli znaczną część turbine na jeden quest pack.
3. Najbardziej opłacalny jest path of fellowship gdyż ma najwięcej qp.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2011, 21:36:38 wysłana przez Ferin1 »

Offline luki251

• Aktywny użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 : Sierpień 21, 2011, 22:00:34 »
Może chodzi o to czy kupić vipa, czy same TP i za nie quest packi. Moim zdaniem bardziej opłaca się vip, bo się odblokuje dużo rzeczy, za które trzeba by było normalnie wydać kolejne TP.

Offline Rizzen

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 : Sierpień 22, 2011, 10:55:06 »
Ja zastanawiałem się na odblokowaniem wszystkich questów, bo niby one nie znikają po jakimś czasie. Vip jest na 30 dni, wiec odpada,  ponieważ w roku szkolnym nie mam zbyt wiele czasu na granie. Ewentualnie jeżeli ktoś wie ile kosztuje vip to proszę o podanie ceny.

kolejne pytania : Czy można łowić ryby w Lotro i jak ?
Jak odblokować lepsze instrumenty muzyczne ?

Offline Warhammeron

• VIP
  • *
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #4 : Sierpień 22, 2011, 11:39:39 »
http://isengard.lotro.com/purchase.php

Jeśli cię stać to najlepszy deal na start jest zakup pre ordera Isengardu w wersji legendary (50$, około 145 zł), dostajesz masę bonusów oraz większość quest packów. Będziesz miał status premium i możesz grać wtedy kiedy chcesz i jak długo chcesz.(a brakujące questpacki wykupisz ze zebrane TP)

Trollshaws, Eregion, Lothlórien and Moria plus the Mirkwood Quest Pack no i Isengard. Kupując osobno wyjdzie dużo drożej.

Ryby można  łowić w Lotro.

Offline Rizzen

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #5 : Sierpień 23, 2011, 09:48:53 »
Planowałem odkładanie pieniędzy co miesiąc i kupowanie questow po koleji, ale nie wiem w jakiej kolejności je kupić. Czy ktoś może podać kolejność QP jakie należy kupić, żeby przejść całą grę z fabułą. A i jeszcze jedno pytanie : Do ktorego poziomu da się grać za free, kiedy kończą sie questy dla f2P

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #6 : Sierpień 23, 2011, 10:16:48 »
Content by level:
http://lotro.mmorsel.com/2010/08/content-by-level-chart.html

Za darmo da sie wygodnie grać do ok 25-30 poziomu. Questy epickie są darmowe, ich fabuła rozciąga się na całą grę, począwszy od 1 poziomu do 65. Questy w questpakach są zamkniętą całością.
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie

Offline Rizzen

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #7 : Sierpień 24, 2011, 08:12:57 »
Czyli wiem mniej więcej co i jak teraz. Dzięki.

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #8 : Sierpień 24, 2011, 10:32:46 »
Jeszcze dodam, że takie minimum to evendim, angmar, mines of moria, mirkwood. W tej kolejności.
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie