Chyba nie do końca zrozumiałeś wypowiedzi Warhammerona ;P Swotor będzie pełnopłatnym mmo z abonamentem.
Ja z kolei do Lotro wróciłem po rocznej przerwie, naprawiłem kompa, wstawiłem lepszą kartę graficzną i na nowo odkrywam piękno Śródziemia

. Musiałem rozgryźć nowy system shardów w temacie LI, poeksperymentowałem z "nowymi" (sprzed pół roku?) skillami rk dzięki którym mogę jeszcze sprawniej solować twardych przeciwników (Master of Writs przede wszystkim). Zdobyłem ślicznego Eriador Pony, zachwyciłem się klimatem vol.3 b.3 (historia Oathbreakers spod Erech genialnie rozwija wątek znany z książki). Z niecierpliwością czekam na RoI i obiecujące zmiany, które czekają mojego rk
http://forums.lotro.com/showthread.php?420374-Rise-of-Isengard-Rune-keeper-Dev-Diary-Feedback .
Grając w Lotro kupiłem 3 expansiony (taniego MoM z miesiącem abonamentu, SoM i Base Edition RoI) i dodatkowo 2 miesiące vip abonamentu bo nie chciałem się śpieszyć w levelowaniu. Gdy pomyślę ile Lotro oferuje za te pieniądze i gdy przypomnę sobie jak dużo kasy "utopiłem" przez 5 lat w WoW to mnie szlag trafia, że dopiero w 2010 roku odkryłem Lotro