Autor Wątek: [Snowburn] IX Kohorta  (Przeczytany 6573 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: [Snowburn] IX Kohorta
« Odpowiedź #30 : Lipiec 12, 2011, 08:48:33 »
Taki przytyk, bo wiem, że sporo osób od Was farmi nasze forum, więc siłą rzeczy i przeglądają dział poświęcony eventom i spotkaniom kinshipowym, a od tego krótka droga do realizacji tych samych zabaw. I tyle.

No cóż, to akurat jest nieprawda; i tyle...
IX Kohorta - gildia dojrzałych graczy

Offline Huriel

• Moderator Naczelny
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • KoHaniutka of Twierdza
    • Twierdza
« Odpowiedź #31 : Lipiec 12, 2011, 09:09:32 »
@Aksamitna - ludzie od Was siedza u nas na forum, ale rozumiem, że doskonale wiesz, co robi 100% Waszych uzytkowników w czasie wolnym od gry.

Cieszę się, że lepiej wiecie, co, kto, gdzie i jak. Od razu lepiej się rozmawia:)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2011, 09:11:16 wysłana przez Huriel »
My hovercraft is full of eels
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."
+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
Terry Pratchet
www.twierdza.org.pl

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #32 : Lipiec 12, 2011, 11:13:16 »
Heh, Huriel, sorki, ale Twierdza naprawdę w ogóle mnie nie interesuje... Jeśli coś wam wychodzi, to oczywiście bardzo się cieszę, bo to zawsze fajnie, gdy się ludziom chce. I chętnie o tym poczytam, jeśli coś ciekawego napiszecie. Bardzo popieram wszystkie eventy, bo akurat lubię takie zabawy w MMO -  są ciekawą odskocznią od codziennego grindu. Nie mam też zamiaru wtrącać się w wasze eventy, ani komentować, czy tym bardziej krytykować ich na żadnym forum. Życzę samych sukcesów i udanych eventów :) Właściwie to wciąż nie rozumiem jaki masz problem. My zamierzamy robić swoje bez względu na to, czy komuś się to podoba, czy nie, więc niestety chyba musisz jakoś sobie poradzić ze swoimi problemami bez naszego wsparcia :) Dobrze się przy tym bawimy i zapraszamy do udziału :) Bo to tylko zabawa jest, nic więcej :)

Offline Huriel

• Moderator Naczelny
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • KoHaniutka of Twierdza
    • Twierdza
« Odpowiedź #33 : Lipiec 12, 2011, 14:21:01 »
Droga Aksamitna,
proszę Cię bardzo, nie insynuuj mi "osobistych problemów", bo ja w ten sposób z Toba nie rozmawiam - a wydaje mi się, że i kultura wymaga, żeby nie uzywac argumentów "ad personam", jesli się nie ma innych.

Twierdza, bawi się wspólnie już długie lata i czerpiemy z tego duzo radości i satysfakcji - Kohorcie życzę tego samego (zaś Tobie - trochę pokory i skromności :), a jak będziecie w Lotro świętować czwarte urodziny, to się chętnie z Wami napiję krasnoludzkiego piwa.

Dla mnie EOT :)
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."
Terry Pratchet
www.twierdza.org.pl

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #34 : Lipiec 12, 2011, 19:54:41 »
Oj, daj spokój, Huriel, jeszcze raz czytam od początku o co właściwie chodzi. Podsumowanie jest takie: sugerujesz, że utworzenie napisu z graczy to Twój pomysł i jeśli ktoś z innego kinu coś takiego zrobił to tylko dlatego, że wszyscy z danego kinu z wypiekami na twarzy czytają Twoje forum i zgapiają Twoje eventy i w związku z tym powinni dołączać adnotację, że to Twój pomysł. I jeszcze należy się do Ciebie zwracać z pokorą i skromnością, bo Twój kin obchodził 4 lata :D Nie wiem, nie kupuję tego :|

Offline Huriel

• Moderator Naczelny
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • KoHaniutka of Twierdza
    • Twierdza
« Odpowiedź #35 : Lipiec 12, 2011, 20:04:51 »
Wyluzuj, bo skoro Elgorna napisał, że wzięliście od na pomysł, to raczej jemu wierzę, niż Tobie.

A generalnie w dyskusji należy się do siebie odnosić z szacunkiem - czego Tobie najwyraźniej zabrakło, skoro od swojego pierwszego postu insynuowałaś jakieś moje "problemy/dąsy/nadęcie", czego ja w stosunku do Ciebie nie nie robiłam.
Masz ochotę podyskutować - na pma zapraszam. Tylko zastanów się, czy potrafisz rzeczowo, czy nadal będziesz nadinterpretować i zarzucac mi postawy, których nie reprezentuję.

Terry Pratchet
www.twierdza.org.pl

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #36 : Lipiec 12, 2011, 21:33:31 »
Elgoran to dobry polityk :) Ja jestem z bojówek IX Kohorty :D Ponieważ ta dyskusja i tak do niczego nie doprowadzi, a flejm też się w końcu nudzi, więc dla mnie też EOT.

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #37 : Wrzesień 27, 2011, 22:09:55 »
Wycieczka po Isengardzie zaliczona :)

Offline Cimid

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #38 : PaĹşdziernik 17, 2011, 19:47:57 »
Mam takie pytanie, czy wasz kin w dalszym ciągu przeprowadza rekrutacje? Przenoszę się właśnie z innego realmu na snowbourn i chciałbym z kopyta ruszyć, ale już w polskim kinie :) Na SB pewnie założę Huntera choć jeszcze w grę wchodzą captain i burglar :) Aha, no i idea over 20 jest wręcz genialna ;)

Pozdrawiam

Offline Elbrandoc

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #39 : PaĹşdziernik 18, 2011, 07:48:07 »
Rekrutacja jest otwarta. Zapraszamy na http://9kohorta.com, oraz zachęcamy do złożenia podania w wątku Rekrutacja - LOTRO
Snowbourn - IX Kohorta
Elbrandoc (minstrel, 75lvl), Elhatt (hunter, 66lvl), Elardi (guardian, 49lvl), Eleesa (captain, 48lvl)

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #40 : PaĹşdziernik 24, 2011, 23:10:27 »
Jako pierwszy polski kinship w Lords of the Rings Onlie IX Kohorta pokonała potężnego smoka Draigocha w Hard Mode Tier 2! Cieszymy się z sukcesu, jak i z obfitych skarbów, które zdobyliśmy z jego pokaźnego skarbca. Gratulacje dla bohaterskiego składu: Acfiel, Aksamitka, Amonsoul, Aronius, Bolos, Cavaan, Elbrandoc, Ethelriar, Eoto, Pietruch, Riten, Ragestone!

Offline aksamitna

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #41 : PaĹşdziernik 27, 2011, 22:52:15 »
Spmok pokonany po raz kolejny :) Przygarnęliśmy jego młodszego kolegę:

Offline Amonhell

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #42 : Luty 01, 2012, 01:26:39 »
Wczoraj wieczorem dzielna grupa poszukiwaczy przygód z IX Kohorty (Aksamitna, Amonhell, Bezdech, Bolos, Cavaan, Elbrandoc, Elgoran, Lorki, Pietruch, Riten, Valbar, Vegsa), pokonała Sarumana T1!

News

Rekrutacja
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 01:32:01 wysłana przez Amonhell »

Offline Amonhell

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #43 : Luty 03, 2012, 19:35:14 »
Filmik sekcji LOTRO IX Kohorty: Draigoch T2 HM.

IX Kohorta Draigoch T2 HM

Rekrutacja

Offline Amonhell

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #44 : Luty 06, 2012, 16:28:20 »
Filmik sekcji LOTRO IX Kohorty: The Tower of Orthanc T1.

IX Kohorta The Tower of Orthanc T1

Rekrutacja
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2012, 10:02:52 wysłana przez Amonhell »