Autor Wątek: Gildia www.lotronline.pl  (Przeczytany 9612 razy)

Offline Elenal

• Moderator Globalny
  • Weteran
  • *
Odp: Gildia www.lotronline.pl
« Odpowiedź #120 : Kwiecień 03, 2009, 14:40:24 »
Donir?
Zdecydowanie lepszy nick niż Przecier. W sam raz dla krasnoluda.
Ale dla elfa (bo grasz elfem?) też się nada.
W prywatnej wiadomości jaką do mnie wysyłasz może znaleźć się przykładowo komplement pod moim adresem a nie pytanie, którego miejsce jest na forum.

Offline Przecier

• Darczyńca
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #121 : Kwiecień 03, 2009, 15:15:31 »
No to się cieszę tak gram Elfem Hunter :)chwilowo 6lvl heh a miałem już 12  :) wbije ten 15lvl szybko i złoże podanie do tej twierdzy bo bez gildi to jakoś tak smutno mi :( hehe

No dobiłem 11lvl i niestety musze iść spać bo jutro wyjazd nad jeziorko na wekend :) jak coś do zobaczenia w Niedziele :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2009, 21:07:55 wysłana przez Przecier »

Offline B!G M00N

• Moderator Globalny
  • Stały bywalec
  • *
« Odpowiedź #122 : Kwiecień 05, 2009, 17:47:40 »
Z tego co wiem to temat jest o gildii lotronline, a nie o zmianie nicku. Może Przecier przeniesiesz to na inny temat? Robi się za duży off-topic. Dodatkowo jeśli nie przyjmie Cię Twiedza to zrobi inna gildia, która nie posiada takich restrykcji i wszystko będzie w porządku. Popatrz sobie na ten dział i zobacz ile ich jest. :)
Jeśli ktoś chce odpowiedzieć na mój post, proszę niech to zrobi na PW, nie szerzmy już tutaj off-topu.

Wracając do tematu, jak idą pracę związane z tworzeniem tej gildii? Kto ma być masterem?

Offline Avatarus

• Administrator
  • VIP
  • *
« Odpowiedź #123 : Kwiecień 05, 2009, 17:55:40 »
nie ma czegoś takiego jak gildia lotronline.pl.
To był luźny pomysł kilku userów.

Jako że nie ma w niej żadnego członka administracji który miał by wpływ, albo chociaż wgląd w poczynania gildii, nie godziny się na przyjmowanie miana gildii tego serwisu.

Zamykam